Creatief schrijven en slam poetry

Wil je graacreative_writingg een verhaal of een gedachte op een originele manier vorm geven? Wil je eindelijk weten wat een stiftgedicht is of ben je klaar om wat meer gevorderde schrijf- en denkoefeningen uit te proberen? Dan is een workshop creatief schrijven iets voor jou.
Heb je zin om een ritmische tekst te schrijven die je vervolgens los laat op een publiek? Dan is een workshop slam poetry absoluut het proberen waard. Zowel schrijven als performen komen hier aan bod. We zoeken samen naar de juiste klanken en het meest passende format. Met behulp van theater- en improvisatie oefeningen vind je leuke manieren om je tekst te laten ademen op de planken. Schrijf- en spelplezier zijn de hoofdrolspelers. Zin om nieuwe dingen te proberen is dus belangrijker dan ervaring. Workshops kunnen worden gevolgd in het Nederlands, het Frans of het Engels.
Een introductie duurt gemiddeld 2 uur maar wie honger heeft naar meer kan ook een workshopreeks volgen, gekoppeld aan een toonmoment.

i.o.v. Urban Woorden
Referenties: Parol! (Europees kunstenproject), creatief schrijven vzw, Urban Woorden (workshops in middelbare scholen en bibliotheken), peer to peer workshops in academies.

Meer weten? Laat vrijblijvend een bericht na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s